CELLER SANMARTÍ

Mas Sanmartí de Serrahima
08650 Sallent
Barcelona
T 629 52 90 59
info@cellersanmarti.com

cellersanmarti.com

ACTIVITATS

  • Visita guiada pel patrimoni històric i actual del Mas Sanmartí vinculat al mon vitivinícola, amb un recorregut per les vinyes i el celler.
  • Tast de vins.
  • Oferim també allotjament a l’Alzina de Merola que forma part des del 1793 de la propietat Mas Sanmartí de Serrahïma (capacitat per a 12 persones).

El Mas Sanmartí de Serrahïma és una propietat familiar dedicada al conreu de la vinya i a la producció de vi des de que es coneix la seva existència documentada a l’any 996. D’aquesta manera encara es conserven les instal·lacions del celler històric, que han estat renovades i adaptades per a la producció d’uns vins de molta qualitat i producció limitada. El vi s’elabora amb varietats autòctones, escollides entre les que existien a la propietat a finals del segle XIX.
Treballem en agricultura ecològica certificada, creant un ecosistema equilibrat que respecta la flora i la fauna autòctones del territori.
Vinifiquem amb el criteri de mínima intervenció, buscant el respecte per la identitat pròpia de les varietats i del nostre terreny.
Proposem també experiències vitivinícoles amb una aposta ferma per l’enoturisme.

VINS