AGÈNCIES I GUIES

Bagesterradevins

Tel. 686 108 724

bagesterradevins.cat

Agència de viatges especialitzada en experiències enoturístiques al Bages. Un referent fonamental per fer enoturisme a la DO Pla de Bages. El seu portal permet consultar tots els recursos enoturístics disponibles i reservar on-line les visites als cellers i una gran diversitat d’experiències enogastronòmiques. Són creadors, divulgadors i comercialitzadors de producte. Les experiències estan ben classificades en quatre categories: enoturisme cultural, enoturisme gastronòmic, enoturisme d’aventura i enoturisme amb estada.

Tracks de Bacus

Tel. 639 131 340

trackstour.com

Ruta circular autoguiada en bicicleta de muntanya. Per conèixer la DO Pla de Bages en dues o tres etapes, ideal per un cap de setmana. Recorregut total d’uns 100 km amb desnivell acumulat de 1.616 metres, de dificultat física i tècnica mitjanes. Dissenyada i gestionada per l’empresa Tracks Tour, que s’encarrega de tots els serveis: reserves d’hotels i restaurants, trasllat de l’equipatge, compres als cellers, atenció en ruta, etc… Kevin Urbaneja és el dissenyador de la ruta, apassionat del ciclisme i del trekking, del territori, el paisatge i el patrimoni, de la gastronomia i els vins del Pla de Bages.

Terra de Bacus

Tel. 938 724 077

terradebacus.com

Ruta circular autoguiada en bicicleta de muntanya per conèixer la DO Pla de Bages, descobrint un territori de vinyes i cellers, boscos i monestirs, amb la presència omnipresent de la muntanya de Montserrat. Concebudes per especialistes en el disseny de rutes cicloturístiques adaptades a tots els nivells i a tots els públics. Recorregut de 106 km, amb opció curta de 97 km, en tots dos casos per fer en dos dies. Nivell mig, sense dificultats tècniques. Inclou dinar en restaurant, sopar, allotjament en hotel de 3*, esmorzar i dinar en restaurant el segon dia. GPS, road book o app per al mòbil. A més del transport de l’equipatge. Opcionalment, lloguer de bicicletes, servei d’avaries, guia professional i assegurança de viatge i cancel·lació.