VINS COLLTOR

Finca Colltor
08273 Santa Maria d’Olo

T 93 838 40 06
M 687698834

info@vinoscolltor.com
vinoscolltor.com

ACTIVITATS

  • Visita la bodega i la vinya. Degusteu els nostres dos vins acompanyats d’una tapa en un bell entorn amb vistes a Montserrat: 12 euros per persona, aproximadament 40 min.Reserva prèvia. Només grups de mínim 5 persones. Nens gratuïts (fins a 12 anys).

Colltor és una masia de 500 m2 situada a 1 km de Santa Maria d’Oló, a mig camí entre Vic i Manresa, amb vistes a Montserrat i al Pirineu; a una hora de les estacions d’esquí i a una hora de la Costa Brava, rodejada d’un entorn rústic i sostenible.

2019 és el nostre cinquè any de producció de vi i estem orgullosos de presentar els nostres dos vins com a part de la DO. Pla de Bages per primera vegada.

Colltor merlot coupage és el nostre vi de gamma mitjana. Envellit en botes de roure americà, el merlot proporciona cos i estructura al vi, mentre que el shiraz i el cabernet sauvignon afegeixen subtileses: un vi realment bo i honest.

Colltor shiraz és el nostre millor vi. Monovarietal de color intens i aromes fins, aquest shiraz és concentrat i potent amb subtils notes especiades.

VINS