La Diferenta

Ladiferenta viticultors Can Bartomeu Castelladral (Navàs)

+34 690 023 117

ladiferenta@ladiferenta.cat

ladiferenta.cat

La diferenta és l’estima per la terra, pel paisatge, pel territori. Un homenatge als vinyaires que des de fa segles conreen la vinya a les nostres contrades, que han manitgut viu el nostre patrimoni vegetal, que volem conservar i recuperar per elaborar vins amb aquelles varietats d’antes amb les tècniques d’avui. Vins que ens transportin a la vinya, que desprenguin radicalment la l’atmosfera i la passió dels qui participem del projecte.

Murallius

686 469 132 (Josep Codina)

 jcodina@murallius.com

murallius.com

Un projecte d’arrelament amb l’antic negoci familiar que fa renéixer unes vinyes ecològiques i de produccions molt limitades donant un vi únic i singular.

Vinyes de Castellgalí

Vinyes de Castellgalí SCP

Can Mas, bústia 70

Castellgalí 08297

vinyesdecastellgali@gmail.com

vinyesdecastellgali.com

Es tracta d’un projecte jove i actual que recupera la tradició vinatera de la família Playà. Les vinyes estan situades al poble de Castellgalí, al Bages. I els  seus vins volen ser un reflex de la terra  que els acull, una  degustació  dels seus paisatges.

Urpina

Mas Urpina s/n

08253 Sant Salvador de Guardiola

Barcelona

aprado@ampans.cat

urpina.cat

Urpina és un projecte agrosocial de Fundació Ampans que vam iniciar el 2008 a Sant Salvador de Guardiola (Bages). La recuperació de les antigues vinyes i la plantació de noves hectàrees, va ser una de les primeres tasques que hi vam desenvolupar. Dels seus ceps, que ens han donat oportunitats de feina i reconeixement social, elaborem els nostres vins, els vins amb compromís de la DO la de Bages.

Jaia

logo-jaia-viticultor (1)

Jaia Viticultor

marccomaposada@gmail.com

D’una de les vinyes més antigues del nord del pla de Bages. Agricultura ecològica, combinant la maquinària amb la tracció animal.