D.O. Pla de Bages | Projectes de viticultors sense celler
17095
page-template-default,page,page-id-17095,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

VINS COLLTOR

Masia Colltor, s/n

08273 Santa Maria d’Oló

T 93 838 40 06 – 691 43 99 98

info@vinoscolltor.com

vinoscolltor.com

ACTIVITATS

  • Visites guiades i tast, amb reserva prèvia.

Vins Colltor és un petit celler situat en plena natura, amb un mètode de treball completament artesanal i sostenible. Colltor es situa a Santa Maria d’Oló, rodejada d’un entorn rústic a mig camí entre Vic i Manresa.

En la visita al celler també es pot passejar per les 11 hectàrees de vinya i gaudir de les vistes a Montserrat i el Pirineu alhora.

Entrebosc, Castellfollit del Boix

Mas Pubill SN, 08255 Castellfollit del Boix
41.681701, 1.650351
+34 636 720 802
info@entrebosc.com

Mas Pubill (S. XVII) està situat al municipi de Castellfollit del Boix, a l’epicentre geogràfic de Catalunya. En un entorn molt muntanyós, majoritàriament envoltat de bosc, s’hi deixa entre veure un patrimoni vitícola preservat i recuperat que embolcalla la finca.

En aquest entorn privilegiat, l’Enric, jove viticultor, torna a posar en valor el potencial paisatgístic heretat, en un projecte familiar que privilegia la qualitat per sobre a la quantitat. Treballa amb cura i precisió la terra per elaborar micro produccions amb consciència ecològica i mínima intervenció.

La Diferenta, Navàs

Ladiferenta viticultors Can Bartomeu Castelladral (Navàs)
ladiferenta@ladiferenta.cat
+34 690 023 117

La diferenta és l’estima per la terra, pel paisatge, pel territori. Un homenatge als vinyaires que des de fa segles conreen la vinya a les nostres contrades, que han manitgut viu el nostre patrimoni vegetal, que volem conservar i recuperar per elaborar vins amb aquelles varietats d’antes amb les tècniques d’avui. Vins que ens transportin a la vinya, que desprenguin radicalment la l’atmosfera i la passió dels qui participem del projecte.

X