La Diferenta

Ladiferenta viticultors Can Bartomeu Castelladral (Navàs)

+34 690 023 117

ladiferenta@ladiferenta.cat

ladiferenta.cat

La diferenta és l’estima per la terra, pel paisatge, pel territori. Un homenatge als vinyaires que des de fa segles conreen la vinya a les nostres contrades, que han manitgut viu el nostre patrimoni vegetal, que volem conservar i recuperar per elaborar vins amb aquelles varietats d’antes amb les tècniques d’avui. Vins que ens transportin a la vinya, que desprenguin radicalment la l’atmosfera i la passió dels qui participem del projecte.

Murallius

686 469 132 (Josep Codina)

 jcodina@murallius.com

murallius.com

Murallius és un vi negre 100% ecològic amb D.O. Pla de Bages.

Dels records i l’enyorança de les vinyes que omplien quasi tota la finca quan era petit -les veremes, l’olor de most a casa, les tines, el celler…-, i després de veure-les desaparèixer, va néixer la il·lusió de tornar a plantar una vinya -molt petita… mil dos-cents ceps, merlot, cabernet franc i syrah- l’any 2006, al costat de la casa emmurallada, que dona nom a aquest vi, mantenint les tradicions de cultiu i amor a la vinya i incorporant nous elements, com la agricultura ecològica -no s’utilitzen productes químics, abonat amb productes minerals…-, connotacions d’agricultura biodinàmica, produccions molt limitades -màxim 1,5 kg de raïm per cep-, verema molt madura, etc… Aquesta es l’historia d’en Josep Codina

Vinyes de Castellgalí

Vinyes de Castellgalí SCP

Can Mas, bústia 70

Castellgalí 08297

vinyesdecastellgali@gmail.com

vinyesdecastellgali.com

Es tracta d’un projecte jove i actual que recupera la tradició vinatera de la família Playà. Les vinyes estan situades al poble de Castellgalí, al Bages. I els  seus vins volen ser un reflex de la terra  que els acull, una  degustació  dels seus paisatges.