Nou cellers de la DO Pla de Bages seran a la Barcelona Wine Week

  • Els cellers participants són Collbaix-Celler el Molí, Heretat Oller del Mas, Més Que Paraules, Abadal, Les Acàcies, Sanmartí, Exibis, Grau i Grau i Entrebosc.

Nou dels disset cellers de la DO Pla de Bages participaran del 6 al 8 de febrer a l’edició 2023 de la Barcelona Wine Week (BWW) que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona. Amb l’objectiu de projectar el producte i la qualitat bagenca a nivell estatal i internacional. Unes 60 Denominacions d’Origen i 700 cellers participen en aquesta tercera edició que vol accentuar la pluralitat i diversitat territorial del vi a Espanya.

Dins la fira es podran conèixer, degustar i explorar gran part de les propostes vinícoles de cada celler junt amb la seva oferta enoturística relacionada amb la Ruta del Vi DO Pla de Bages. Parlarem de territori, tendències, enoturisme i qualitat vitivinícola.

Els cellers participants són: Collbaix-Celler el Molí, Heretat Oller del Mas, Més Que Paraules, Abadal, Les Acàcies, Sanmartí, Exibis, Grau i Grau i Entrebosc. Seran presents al pavelló 8 de l’estand C298 al C316.

Aquesta edició que té com a lema “Espanya, mosaic singular de sòls”, compta amb un 15% més d’expositors que el 2022, fet que ha fet augmentar la superfície de la fira. Més de 1.800 compradors internacionals han estat convidats per impulsar la projecció internacional del vi nacional.

Serà un escenari clau del sector i punt de trobada entre els principals operadors i milers de professionals nacionals i internacionals interessats en el potencial i la qualitat de la producció vitivinícola catalana i espanyola.