Torna el Passaport Wine Bar de la Ruta del vi de la DO Pla de Bages

El passaport Wine Bar ofereix 6 espais diferents on gaudir de vins a copes a tocar de la vinya: Abadal, Fargas Fargas, Oller del Mas, Espai Artium, El Mas de Sant Iscle i Collbaix – celler el Molí són els diferents cellers de la Ruta del vi que disposen de Winebar.

Torna una nova edició del Passaport Wine Bar. Una manera de conèixer els vins de la zona i els seus productors mentre gaudeixes del paisatge de vinya. Un recorregut pels diferents cellers que disposen de Wine Bar i que, a més, té premi; Tot tastant els seus vins a copes pots guanyar una ampolla de vi.

El passaport ofereix la possibilitat de gaudir de la proximitat i el nostre territori, tot recolzant els productors i la seva feina. Podràs trobar des de Wine Bars a peu de vinya, concerts de petit format en directe, tastos i música en directe.

 

Com funciona el passaport Wine Bar?

Hi participen els 6 cellers de la DO Pla de Bages que disposen de Wine Bar.

Demana que et segellin el passaport a cada establiment. La despesa mínima és de 10€.

Quan hagis aconseguit un segell de cada wine bar, tindràs com a obsequi una ampolla de vi de la DO Pla de Bages contactant a info@dopladebages.com. La promoció és limitada fins a 150 unitats i finalitza el 19 de setembre de 2021.

 

Ruta del Vi DO Pla de Bages

És una proposta d’enoturisme impulsada des de la DO Pla de Bages i Bages Turisme amb el suport de la Diputació de Barcelona que ofereix propostes d’enoturisme cultural, actiu, gastronòmic i premium pensades per descobrir el territori, la cultura i el patrimoni vitivinícola del Pla de Bages. Proposa als visitants diferents activitats per fer a la comarca en funció dels seus interessos.