Passaport de proximitat

El Passaport de Proximitat és una iniciativa conjunta del territori per dinamitzar i promoure la restauració i els vins del Bages.

 

Es moment d’unir esforços per posar en valor els establiments del territori i els productes locals. Una proposta adaptada a les condicions que marca el moment actual i que pretén fer dels de casa els millors ambaixadors del nostre territori.

 

Ens acompanyes en aquest viatge? Segella el teu passaport!

 

Els restaurants adherits segellaran el passaport per cada ampolla de vi DO Pla de Bages consumida a l’establiment. S’obsequiarà a totes aquelles persones que completin el passaport (5 establiments) amb una ampolla de vi o visita d’enoturisme que es podrà recollir a la seu de la DO Pla de Bages, al Gremi d’Hostaleria o  al Consell Comarcal del Bages.

Les unitats seran limitades a 150 unitats i amb data màxima el 6 de juny. Coincidint amb la Fira ViBa, la Fira del Vi del Bages, que enguany tindrà lloc del 4 al 6 de juny.

Els passaports estaran disponibles als bars i restaurants adherits a la campanya a partir de la propera setmana.

 

Aquesta pàgina s’actualitzarà a mesura que s’hi vagin sumant bars i restaurants. Els establiments que vulguin formar part de la campanya es poden inscriure en qualsevol moment al següent link:

Localitza els restaurants al mapa