El nou festival (P)AUSA d’en Peyu oferirà cinc concerts a Muntanyola

  • Els vins de la DO Pla de Bages acompanyaran la vetllada amb altres productors locals.
  • Es farà del 28 de juny al 26 de juliol en un recinte acotat a un centenar de persones.

Concerts de petit format per donar a conèixer el territori i els seus productors. Un esdeveniment per presentar un model de sector primari respectuós amb l’entorn mentre es gaudeix d’una experiència cultural única. En essència, aquesta és la proposta del nou festival (P)Ausa, que del 28 de juny al 26 de juliol oferirà cinc a Muntanyola.

El cartell del festival l’integren noms tan coneguts com Els Catarres, Obeses, Quimi Portet, Marina Rossell i Albert Pla, amb la particularitat que cada un d’ells anirà precedit d’una proposta d’altres arts escèniques: l’actor i clown Guillem Albà, l’humor del mateix Peyu, el mag Sanyes, la ballarina Laura Marsal i la improvisació d’Impro Side.

“La intenció és oferir un altre tipus de festival”, explica el mateix Peyu. Amb un aforament reduït a les possibilitats del lloc (un centenar d’espectadors en grades provisionals) i incorporant-hi també productes alimentaris osonencs, a més d’una demostració de pastoreig.