6è CONCURS FOTOGRÀFIC D’INSTAGRAM

El proper mes de gener de 2022 tornen les Biblioteques amb DO Pla de Bages!

Per aquest motiu, les Biblioteques que formem part d’aquest projecte: la d’Artés, d’Avinyó, de Navarcles,  de Súria, de Sant Fruitós de Bages, del Pont de Vilomara i de Manresa, juntament amb la DO Pla de Bages, hem organitzat el 6è concurs fotogràfic a Instagram.

Si voleu participar, només us cal penjar un màxim de 3 fotografies pròpies i inèdites sobre el món del vi, en el sentit més ampli, al vostre perfil públic de la xarxa Instagram posant el hashtag #vinstagrampladebages2022. Teniu temps fins el 31 de gener de 2022.

Podeu guanyar un fantàstic lot cultural de llibres, vins de la DO Pla de Bages i entrada doble per a un espectacle del teatre Kursaal de Manresa.

El veredicte és inapel·lable, i es farà públic a la primera quinzena de febrer del 2022. Podeu consultar les BASES DEL CONCURS AQUÍ

Us animem a participar-hi!

Molta sort!