Lletres i vins 2021

Un any més participem al programa de Biblioteques amb DO, un projecte comú on cada mes de gener maridem vi i cultura a través de la literatura, la música, l’art, la gastronomia… Tot maridat amb la divulgació i coneixement del territori i de la història vitivinícola de la nostra zona.

Lletres i vins és un projecte de les biblioteques d’Artés, Avinyó, Manresa-Ateneu les Bases, Navarcles, El Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Fruitós de Bages i Súria i el Consell Regulador de la DO Pla de Bages, promogut pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat i l’INCAVI.

El 5è concurs fotogràfic a Instagram  #vinstagrampladebages2021. Per participar cal penjar un màxim de 3 fotografies pròpies i inèdites sobre el món del vi al vostre perfil públic de la xarxa Instagram, posant el hashtag #vinstagrampladebages2021. Es pot guanyar un fantàstic lot cultural de llibres, vins de la DO Pla de Bages i entrada doble per a un espectacle del teatre Kursaal de Manresa. Fins el 31 de gener.

En aquesta edició les activitats s’han hagut d’adaptar a les mesures en matèria de salut pública i no es podràn fer presencials. No obstant, de manera conjunta us oferim un recull de rutes per conèixer el patrimoni cultural de la vinya i el vi dels nostres municipis.