Ara més que mai, tria producte de proximitat

La majoria dels cellers de la DO Pla de Bages han vist aturades totes les seves vendes ja que el sector on proveeixen majoritàriament els seus productes, el de la restauració i botigues especialitzades, ha aturat completament la seva activitat a causa del covid19.

El treball de la vinya però, continua. Als municipis de la DO Pla de Bages ja es pot veure com brota la vinya i els cellers segueixen amb la seva feina a la vinya i al celler, cuidant el paisatge que esperem que puguem tornar a gaudir quan tot hagi passat. Mentrestant, podeu seguir trobant els seus productes online i a les botigues i supermercats que romanen oberts.

Aquests dies, cal quedar-se a casa, i des de casa, continuem cuidant la nostra pagesia. Ara més que mai, cal comprar amb responsabilitat i triar productes de proximitat.

* Imatge principal: Òscar Rodbag, ©Bages Turisme – Consell Comarcal del Bages / Imatge secundària: Celler Can Serra dels Exibis