Tast formatiu de la DO Pla de Bages per a sommeliers professionals

Aquest passat dilluns, dia 25 de febrer, 22 membres de l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) van poder conèixer un xic més els vins de la Denominació d’Origen Pla de Bages, el seu territori i el seu patrimoni cultural.

En Joan Soler _enòleg i president de la DO_ i en Josep Pelegrín _conegudíssim sommelier_ van guiar els assistents en un recorregut per la història vitivinícola del Bages, el patrimoni cultural de la pedra seca i les varietats autòctones.

Va ser un tast animat i familiar que des de la DO esperen poder repetir en una altra ocasió, ja que va tenir molt bona rebuda per part de l’ACS i alguns dels sol·licitants no hi  van poder assistir per manca de places. El tast es va realitzar al barri de Gràcia, a l’espai que Umami Barcelona va cedir amablement a la DO Pla de Bages.

En aquesta ocasió, els vins seleccionats per representar la DO van ser el PIC del Celler Solergibert, el Satèl·lit del Celler Sanmartí, el Mandó d’Abadal, L’Arnau Oller vi de finca 2015 de l’Oller del Mas i La Baula d’Exibis.