D.O. Pla de Bages | Biblioteques amb DO – Gener
19216
post-template-default,single,single-post,postid-19216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Biblioteques amb DO – Gener

Aquest any 2020 té lloc la vuitena edició de Biblioteques amb DO, promoguda pel  Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, que es fonamenta en el reforç dels recursos informatius que les biblioteques ofereixen relacionats amb la cultura del vi, acompanyats d’un programa de dinamització cultural que inclou activitats variades i per a tots els públics, com ara rutes literàries entre vinyes, vermuts literaris, recitals de poesia, tallers de creació, sessions de narracions, entre d’altres i sempre amb el vi per tema. Enguany, les activitats giraran al voltant de la presència i la participació de la dona en el món del vi, una relació que, com es veurà en aquesta nova edició, està unida per un fort llaç.

El cicle se celebra a tot Catalunya durant l’any i el mes de Gener és el torn de la DO Pla de Bages, que hi participa amb les següents biblioteques: