D.O. Pla de Bages | Barcelona Wine Week
19202
post-template-default,single,single-post,postid-19202,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Barcelona Wine Week

Data: 3 al 5 de febrer

Lloc: Barcelona. Recinte Montjuïc.

La Barcelona WineWeek aposta per una proposta experiencial, on el vi, la terra, els cellers, les històries i les singularitats de cada lloc i collita són els protagonistes d’aquest esdeveniment únic i disruptiu. Un esdeveniment que donarà a conèixer la gran diversitat territorial del patrimoni vitivinícola espanyol i ajudar a impulsar-lo en el mercat internacional.

Alguns dels cellers de la DO Pla de Bages hi participen i els podreu trobar als següents stands:

  • C640 : Abadal
  • C646 : Exibis + Celler Sanmartí
  • C648 : Collbaix – Celler el Molí + Les Acàcies
  • C650 : Celler Grau i Grau
  • C652 : Oller del Mas

 

Més info i compra d’entrades aquí