D.O. Pla de Bages | Francès turístic i enoturístic
18840
post-template-default,single,single-post,postid-18840,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Francès turístic i enoturístic

Dies: Octubre: 23 i 30. Novembre:, 6, 13, 20 i 27.
Hora: de 9h a 14h.
Lloc: Recinte Palau Firal Manresa (C/Castelladral 5-7 Pol. Ind. Els Dolors08243-Manresa)

Durada: 30h.

Destinat a totes aquelles persones que s’ocupen dels diferents moments de l’atenció turística en el seu negoci i necessitin adquirir eines per a millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en llengua francesa. Curs pràctic, amb tast de productes. A càrrec de Elodie Vincent. Francesa, experta en la docència del francès com a segona llengua. Amb més de 27.000 seguidors a Instagram coneixedora de les TIC i les seves utilitats.

+ info: escolaenoturisme.vilafranca.cat/