Chardonnay

Chardonnay

Raïm primerenc, de gra esfèric petit i apinyat. Don vins de bona acidesa però sobretot de gran estructura en boca i molta aptitud per a l'envelliment. Destaquen les aromes de fruita fresca com la poma verda i notes de pinya americana.

Sauvignon Blanc

Raïm blanc de pell delicada. Elaborat en condicions de màxima preservació de l'oxígen revela gran potència d'aromes tropicals, maracujà i vegetals elegants com el boix. En les zones més fredes les notes minerals revelen els millors Sauvignon Blanc.

Sauvignon Blanc

Gewürztraminer

Gewürztraminer

Raïm de pell rosada tot i que se n'obté vi blanc. El mateix raïm ja revela el seu gran potencial de notes florals, rosa. Vins de mitjana estructura però de gran intensitat aromàtica en la que es troben la rosa i la fruita molt madura.

Picapoll

Varietat tardana, de gra ovalat i pell gruixuda, que el protegeix en la seva llarga maduració. Dona vins d'acidesa mitjana que els fa molt amables i potencia la seva sensació de volum. Aromàticament revela notes cítriques, com l'aranja, herba aromàtica espígol i en els anys més frescos les notes florals,(flor blanca com el gessamí.)

Picapoll

Macabeu

Macabeu

Varietat de cicle mitjà. Aporta elegància als cupatges de la zona. Es caracteritza per les notes de fruita blanca i un aportació mitjana de grau i acidesa.

Vídeo "Varietats"

Veure el vídeo

Veure el vídeo

Mapa interactiu

Veure el vídeo

Coneix la situació dels cellers, la Ruta dels Cellers i la Ruta de les Tines.

Veure el mapa

 

Amb la col·laboració de:Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalFons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones ruralsSegueix-nos a: FacebookFacebook
CONSELL REGULADOR DE LA D.O. PLA DE BAGES — Casa de la Culla s/n - 08243 Manresa (Barcelona) — Tel. (+34) 93 874 82 36 - Fax (+34) 93 874 80 94 - info@dopladebages.com Mapa webAvís legal
Sf Close