La zona del Bages ha estat una regió històricament productora de grans vins, i recentment, s’ha donat un nou impuls per recuperar el reconeixement d’aquesta terra, que des del segle XVI, ha produït vins de marcada personalitat.
Som un equip de gent jove, formats en el món del vi, i amb llarga i intensa experiència en el sector del comerç i distribució, tan a nivell nacional com internacional. Tenim importants arrels al Bages, zona que estimem profundament, i pretenem amb la nostra implicació en aquest projecte, contribuir humilment en la difusió de les joies vinícoles d’aquesta regió arreu del món.

Els nostres vins influenciats pel clima continental, els elaborem a partir de collita pròpia i amb total respecte per l’entorn natural que els dóna vida. El resultat són uns vins moderns, però amb arrels centenàries, per a gaudir-los amb la millor companyia.

Jaumandreu

Activitats

Visites concertades a la masia, el celler i les vinyes. Tastos i degustacions comentades a càrrec de l’enòleg. Lloguer d’espais per a reunions i presentacions. Venda dels nostres vins.

 
Jaumandreu

Contacte

Celler Més Que Paraules
Finca Jaumandreu
08259 Fonollosa

Oficines:
Bailén, 88 bis Local
08009 Barcelona

GPS: +41º 46’ 26.0”, +01º 45’ 19.8”
T 93 428 39 84
celler@mesqueparaules.cat
www.mesqueparaules.cat

Persona de contacte:
Jordi Vilaseca

Com arribar

Mapa interactiu

Veure el vídeo

Coneix la situació dels cellers, la Ruta dels Cellers i la Ruta de les Tines.

Veure el mapa

 

Amb la col·laboració de:Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalFons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones ruralsSegueix-nos a: FacebookFacebook
CONSELL REGULADOR DE LA D.O. PLA DE BAGES — Casa de la Culla s/n - 08243 Manresa (Barcelona) — Tel. (+34) 93 874 82 36 - Fax (+34) 93 874 80 94 - info@dopladebages.com Mapa webAvís legal