L’Heretat Oller del Mas té més de 1000 anys d’història. La família Margenat som els hereus d’una història mil·lenària que conservem amb amor i treballem amb passió per unir-la a la modernitat dels nous temps. Per això apostem per vins de qualitat i excel.lència, fets amb els valors que ens han transmès els nostres avantpassats: la família, el respecte pel medi ambient i el compromís amb el territori.

La nostra finca té unes 600 hectàrees de cultius i boscos, i 60 d’aquestes són camps de vinya. A Oller del Mas apostem per una producció ecològica i per la preservació de la identitat de la zona recuperant les nostres varietats autòctones de raïm. L’Oller del Mas és un dels 5 cellers de tot Catalunya on s’elabora un vi de Finca, màxima distinció vinícola a nivell Català, símil al concepte Grand Cru dels vins a França.

Oller del Mas

Actividades

Visita al Celler, visita a la finca i al patrimoni històric, tast de vins, activitats de verema, etc. Lloguer dels espais del Castell per a casaments, celebracions i reunions.

 

Contacto

Ctra. Igualada (C-37z) km. 91
08241 Manresa

GPS: +41º 42’ 17.4”, +01º 48’ 11.6”
enoturisme@ollerdelmas.com
www.ollerdelmas.com

Persona de contacto:
Carla Rodriguez

Concertar previamente visita:
en el tel. 93 876 83 15

Como llegar

Mapa interactivo

Ver vídeo (en catalán)

Conoce la situación de las bodegas, la Ruta de las Bodegas y la Ruta de las Tinas

Ver mapa

 

Con la colaboració de:Generalitat de Catalunya, departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalFons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix a les zones ruralsSíguenos en: FacebookFacebook
CONSEJO REGULADOR DE LA D.O. PLA DE BAGES — Casa de la Culla s/n - 08243 Manresa (Barcelona) — Tel. (+34) 93 874 82 36 - Fax (+34) 93 874 80 94 - info@dopladebages.com Mapa webAviso legal
Sf Close